40-vuotias Aurajoen Nuorkauppakamari juhlii vuonna 2022

Aurajoen Nuorkauppakamari täyttää vuonna 2022 40 vuotta, ja sitä juhlistettiin asianmukaisin menoin 13.-14.5.2022 Turussa.

Upean juhlan tunnelmiin voi palata upeiden kuvien parissa. Kuvaaja Kalle Ryökäs mainittava kuvien käytön yhteydessä.

ANKK juhlajulkaisu

Kamarimme juhlavuoden kunniaksi toteutettu juhlajulkaisu kokoaa yksiin kansiin historian tärkeimmät tapahtumat sekä inspiroivia kamarimuistoja ja projekteja. Mikäli et ottanut omaa kappalettasi juhlaviikonloppuna, voit noutaa juhlajulkaisun itsellesi myös kamarin muista tapahtumista. Voit myös noutaa oman kappaleesi Shiftin toimistolta Kupittaalta.

Lue koko juhlajulkaisu Issuussa.Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlimaan 40-vuotiasta Aurajoen Nuorkauppakamaria!


Tapahtumat

Niin pienet kuin suuretkin tapahtumat ja mitä erilaisemmat kamariystävien kokoontumiset ovat luonnollisesti toimintamme suola. Tapahtumissa ankkalauma kokoontuu yhteen tapaamaan toisiaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa. ANKK:n perinteisiä, jokavuotisia tapahtumia ovat mm. WappuAnkka ja Rapujuhlat. Useimpiin tapahtumiin tervetulleita ovat myös avecit ja joihinkin koko perhe. Kamariyhteisö muovautuu ja kehittyy jäsentensä mukana jatkuvasti ja uusia, mielenkiintoisia tapahtumia on jatkuvasti tarjolla – eikä pelkästään oman kamarin sisällä. Pandemian myötä myös joustavat hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen!

Projektit

Paikalliset nuorkauppakamarit kantavat yhteiskuntavastuutaan arvioimalla ympäröivää elinympäristöään ja elinkeinoelämää ja tekemällä näistä projekteja. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarissa toteutamme vuosittain lukuisia projekteja ja kilpailuja. Osa näistä toteutetaan myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Perinteisiin projekteihimme kuuluvat jäsenmatrikkeli sekä puheenjohtajan kesäpäivät, mutta näiden lisäksi joka vuosi järjestetään jotain uutta – kuten vuonna 2021 järjestetty vauhdikas Hyvinvointihaaste, sekä Fake News -keskustelupeli.