Tervetuloa mukaan juhlimaan 40-vuotiasta Aurajoen Nuorkauppakamaria

Aurajoen Nuorkauppakamari täyttää 40 vuotta tänä vuonna, ja sitä juhlistetaan 13.-14.5.2022 Turussa. Ohjelmaa on koostettu kahdelle päivälle noudattaen JCI kokousviikonlopuille tuttua kaavaa. Ilmoittautumalla mukaan olet tervetullut osallistumaan koko viikonlopun ohjelmaan!

Vuosijuhlatiimi sekä Aurajoen Nuorkauppakamari toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi juuri Sinut aveceineen mukaan. Toivomme lämpimästi että paikalle tulee niin nykyisiä kamarilaisiamme, Kunniajäseniä ja Senaattoreita, kuin myös vanhoja jäseniä. Lisäksi toivotamme tervetulleiksi myös muut erityisesti Turun talousalueen Nuorkauppakamarilaiset.

Juhlakokonaisuuden hinta on 140 €, sisältäen perjantain tulojuhlan sekä lauantain gaalan.

Erilliset liput perjantaille sekä lauantaille

  • Perjantain tulojuhla 25€
  • Lauantain gaala 130€

Perjantai

Ohjelmassa tähän päätapahtumaan on kokousviikonlopunomaisesti Tulojuhla perjantaina 13.5. kello 18-22.

Tulojuhlaa vietetään kumppanimme TOKin tiloissa Seurahuoneella Gunnar- Upstairs salissa, jossa tarjolla on kuohuvaa ja kevyt buffetruokailu.

Tulojuhlan teemana on tietenkin sopivasti vuosi 1982!

Juhlakokonaisuuden hinta on 140 €, sisältäen perjantain tulojuhlan sekä lauantain gaalan.

Erilliset liput perjantain tulojuhlaan 25€ sekä lauantain gaalaan 130€.

Lauantai

Päivän aikana luvassa mukavaa ohjelmaa sekä valmistautumista päivän huipentavaan Gaalaan Akatemiatalolla.

9:30 Päivä startataan Marinan edestä historiakävelyn merkeissä.

11:00 Jatkamme vierailulle Herrainpukimoon. (Herrainpolku 1)

12:00 Lounas nautitaan jokirannan varrella ravintola Tårgetissa. (Linnankatu 32)

14:15-15:00 Iltapäivä jatkuu vielä Turun tyylikkäimpään optikkoliikkeeseen Design Optikko Hakulaan. (Yliopistonkatu 27b)

Turun Akatemiatalolle voi saapua kuvattavaksi jo 17:30, ja itse tilaisuus alkaa klo 18.

Tarjolla on kolmen ruokalajin illallinen, open bar, historiikki, puheita, vanhoja sekä uusia kamarimuistoja, sekä illan päätteeksi Kirkan Haamu- livebändi.

Pukukoodi on Black Tie.Lämpimästi tervetuloa mukaan juhlimaan 40-vuotiasta Aurajoen Nuorkauppakamaria!


Kumppanuus

Tapahtumaan on vielä auki muutamia kumppanipaikkoja. Kumppaneillemme on valittavissa oma juhlavuosikumppanuuspaketti, johon sisältyy osallistuminen (1 hlö) koko viikonlopun ohjelmaan, paikka kumppanipöydässä, näkyvyys käsiohjelmassa sekä logo kuvausseinälle. Paketti sisältää myös kaikki ruuat ja juomat. Kumppanuuspaketin hinta on 500€ (alv 0%). Halutessaan mukaan voi ottaa yhden avecin, joka pääsee mukaan 130€ (alv 0%) lisähinnalla. Lisäksi yrityksellänne on mahdollista saada lisänäkyvyyttä erilaisten näkyvyyspakettien kautta.

Voitte olla yhteydessä PRES Pyry Kangas /[email protected], mikäli olisitte kiinnostuneita erillisestä lisänäkyvyydestä.

Räätälöimme yhdessä juuri yrityksellenne sopivan paketin.


Majoitus

Kiinnostuneille ja muualta tuleville olemme saaneet 22.4. asti voimassaolevan huonekiintiön. Huoneet voi varata osoitteesta www.sokoshotels.fi, hotellin valinta ja varauskoodi BANKK40

Sokos Hotel Wiklund
- Standard 1hh 120.00 € / vrk / huone
- Standard 2hh 140.00 € / vrk / huone


Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
- Solo 1-hengen huone 100.00 € / vrk / huone
- Solo 2-hengen huone 120.00 € / vrk / huone 
- Solo Up 1-hengen huone 110.00 € / vrk / huone
- Solo Up 2-hengen huone 130.00 € / vrk / huone

Tapahtumat

Niin pienet kuin suuretkin tapahtumat ja mitä erilaisemmat kamariystävien kokoontumiset ovat luonnollisesti toimintamme suola. Tapahtumissa ankkalauma kokoontuu yhteen tapaamaan toisiaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa. ANKK:n perinteisiä, jokavuotisia tapahtumia ovat mm. WappuAnkka ja Rapujuhlat. Useimpiin tapahtumiin tervetulleita ovat myös avecit ja joihinkin koko perhe. Kamariyhteisö muovautuu ja kehittyy jäsentensä mukana jatkuvasti ja uusia, mielenkiintoisia tapahtumia on jatkuvasti tarjolla – eikä pelkästään oman kamarin sisällä. Pandemian myötä myös joustavat hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen!

Projektit

Paikalliset nuorkauppakamarit kantavat yhteiskuntavastuutaan arvioimalla ympäröivää elinympäristöään ja elinkeinoelämää ja tekemällä näistä projekteja. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarissa toteutamme vuosittain lukuisia projekteja ja kilpailuja. Osa näistä toteutetaan myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Perinteisiin projekteihimme kuuluvat jäsenmatrikkeli sekä puheenjohtajan kesäpäivät, mutta näiden lisäksi joka vuosi järjestetään jotain uutta – kuten vuonna 2021 järjestetty vauhdikas Hyvinvointihaaste, sekä Fake News -keskustelupeli.