Tervetuloa Suomen valovoimaisimpaan nuorkauppakamariin!

Aurajoen nuorkauppakamari


Olemme monipuolisista ammattilaisista ja osaajista koostuva järjestö, jonka tavoitteena on luoda iloisella ja rohkealla otteellaan positiivista virettä Turun seudun talouselämään.

Kamarimme

Aurajoen nuorkauppakamarin jäsenet ovat ankkoja, joita joki on aina johdattamassa kohti uusia seikkailuja. Ankan tunnusväri on keltainen – väri, joka kiteyttää koko arvomaailmamme, symboloiden meille iloa, valovoimaisuutta ja positiivisuuden voimaa. Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen kehittymistä, kouluttautumista sekä mittavan kontaktiverkoston. Toiminnan päämääränä on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä ja tukemalla nuorten aikuisten yrittäjyyttä, johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta sekä kansainvälisyyttä.

Missiomme

Olemalla arvostettu kumppani ja rohkeasti ravistelemalla talousaluettamme pystymme toteuttamaan missiomme ja tarjoamaan jäsenillemme nuorkauppakamarin, joka on aktiivisten tekijöiden yhdistäjä ja trampoliini työelämän huipulle. Kriittiset menestystekijämme ovat: - Innostuneet jäsenet - Vaikuttavuus - Kansainvälisyys - Kehittymismahdollisuudet

Tarinamme


Aurajoki on vakaa, pysyvä ja luotettava, virraten samalla paikalla vuosikaudet – mutta tästä huolimatta se pystyy jatkuvasti uusiutumaan, ja johdattaa uteliasta matkailijaa aina varmuudella eteenpäin. Joki yhdistää kaupunkeja, ihmisiä ja kulttuureita ja tarjoaa varrellaan vaurautta ja virkistymistä. Joki voi johdattaa sinut uusille maille, kohti jännittäviä muutoksia ja uusia elämän käänteitä, eikä koskaan voi tietää, mitä uutta ja upeaa joen mutkan takaa voikaan paljastua. Jos annat itsesi heittäytyä virran vietäväksi, voit nopeasti löytää itsesi uiskentelemasta kohti uusia seikkailuja oman ankkalammen ulkopuolella.

Mitä teemme?

Oletko kiinnostunut kehittämään työelämätaitojasi, löytämään uusia ystäviä, rakentamaan verkostoja ja elävöittämään omaa kotikaupunkiasi? Aurajoen Nuorkauppakamari toimii Turun talousalueella positiivisella otteella ja rennolla asenteella varmistaen, että hauska ja sopivasti uusia haasteita tarjoava kamaritoiminta luo hyvän vastapainon työelämän muodollisuuksille.

Klikkaa itsesi tapahtumakalenteriin tai kurkkaa uusimmat menovinkit alta!

Hae mukaan

Energinen, rohkea ja aktiivinen. Siinä avainsanoja, jotka kuvaavat Aurajoen Nuorkauppakamaria. Haemme vuosittain riveihimme uusia ja innokkaita koejäseniä, jotka täydentävät persoonallisuudellaan ja osaamisellaan jäsenistöämme. Mikäli haluat kehittää itseäsi hyvässä seurassa ja pilke silmäkulmassa, liity seuraamme. Lupaamme, että tulet viihtymään!

Liity kumppaniksi

Aurajoen Nuorkauppakamari on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka luo positiivista virettä talouselämään Turun alueella. Yhteistyökumppanimme tunnetaan jäsenistömme keskuudessamme hyvin ja itse kumppanit pääsevät hyötymään jäsentemme laajoista verkostoista. Tutustu jäsenprofiiliimme ja lähde mukaan rakentamaan entistä onnellisempaa Turkua!