JCI tarjoaa ammatillista kehittymistä sekä elinikäisiä ystävyyksiä ympäri maailman.

Mitä kamaritoiminta on?


Nuorkauppakamarissa on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, löytää uusia ystäviä ja olla mukana vaikuttamassa positiivisesti oman talousalueen kehitykseen.

Ankkalaumassa on voimaa

Aurajoen Nuorkauppakamari toimii Turun talousalueella positiivisella otteella ja rennolla asenteella varmistaen, että hauska ja sopivasti uusia haasteita tarjoava kamaritoiminta luo hyvän vastapainon työelämän muodollisuuksille. JCI eli Junior Chamber International tunnetaan Suomessa myös termillä Nuorkauppakamari. Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Toiminnan päämääränä on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on suunnattu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille henkilöille riippumatta yhteiskunnan alasta tai poliittisesta suuntautumisesta. Laaja jäsenpohjamme Suomessa sekä kansainvälinen toimintaulottuvuus luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston laajentamiselle.

Tapahtumat

Niin pienet kuin suuretkin tapahtumat ja mitä erilaisemmat kamariystävien kokoontumiset ovat luonnollisesti toimintamme suola. Tapahtumissa ankkalauma kokoontuu yhteen tapaamaan toisiaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa. ANKK:n perinteisiä, jokavuotisia tapahtumia ovat mm. WappuAnkka ja Rapujuhlat. Useimpiin tapahtumiin tervetulleita ovat myös avecit ja joihinkin koko perhe. Kamariyhteisö muovautuu ja kehittyy jäsentensä mukana jatkuvasti ja uusia, mielenkiintoisia tapahtumia on jatkuvasti tarjolla – eikä pelkästään oman kamarin sisällä. Pandemian myötä myös joustavat hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen!

Projektit

Paikalliset nuorkauppakamarit kantavat yhteiskuntavastuutaan arvioimalla ympäröivää elinympäristöään ja elinkeinoelämää ja tekemällä näistä projekteja. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarissa toteutamme vuosittain lukuisia projekteja ja kilpailuja. Osa näistä toteutetaan myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Perinteisiin projekteihimme kuuluvat jäsenmatrikkeli sekä puheenjohtajan kesäpäivät, mutta näiden lisäksi joka vuosi järjestetään jotain uutta – kuten vuonna 2021 järjestetty vauhdikas Hyvinvointihaaste, sekä Fake News -keskustelupeli.

Kansainvälisyys

JCI on kansainvälinen järjestö, joka toimii globaalisti yli 100 maassa. Monille nuorkauppakamarin jäsenille tämä kansainvälisyys onkin yksi harrastuksen parhaita puolia oman, paikallisen talousalueen toiminnan lisäksi. Vuosittain satoja, jopa tuhansia nuorkauppakamarilaisia matkustaa alueellisiin kokouksiin (esim. Euroopassa) tai koko globaalin yhteisön kokoaviin maailmankokouksiin. Monilla kamareilla on lisäksi erikseen ystävyys-, eli ns. twinning-kamareita ympäri maailman, joiden kanssa järjestetään vastavuoroisesti monikansallisia Multitwinning-tapahtumia. JCI Aurajoen ystävyyskamarit ovat JCI Esja (Islanti), JCI Frankfurt, JCI Leipzig ja JCI Lyon.

Koulutukset

Jäsenillä ja koejäsenillä on mahdollisuus osallistua ilmaisiin tai hyvin edullisiin koulutuksiin omassa kamarissaan sekä alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Koulutuksia ja yritysvierailuja järjestetään myös yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Koulutuksessa tähtäämme henkilökohtaisten kasvuvirikkeiden antamiseen ja jokaisen omaan henkiseen kasvuun työssä, perhe-elämässä ja yhteiskunnallisessa toiminnassa. Lähes kaikki koulutukset ovat avoimia kaikille Suomen nuorkauppakamareiden jäsenille ja ne voivat liittyä mm. työelämätaitoihin, johtajuuteen, projektihallintaan ja esiintymiseen.

Klikkaa itsesi tapahtumakalenteriin tai kurkkaa uusimmat menovinkit alta!

Hae mukaan

Energinen, rohkea ja aktiivinen. Siinä avainsanoja, jotka kuvaavat Aurajoen Nuorkauppakamaria. Haemme vuosittain riveihimme uusia ja innokkaita koejäseniä, jotka täydentävät persoonallisuudellaan ja osaamisellaan jäsenistöämme. Mikäli haluat kehittää itseäsi hyvässä seurassa ja pilke silmäkulmassa, liity seuraamme. Lupaamme, että tulet viihtymään!

Liity kumppaniksi

Aurajoen Nuorkauppakamari on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka luo positiivista virettä talouselämään Turun alueella. Yhteistyökumppanimme tunnetaan jäsenistömme keskuudessamme hyvin ja itse kumppanit pääsevät hyötymään jäsentemme laajoista verkostoista. Tutustu jäsenprofiiliimme ja lähde mukaan rakentamaan entistä onnellisempaa Turkua!